geef talent de ruimte die het verdient

Wie wij zijn

Talentvolle mensen staan aan de basis van een succesvolle organisatie. Geleidelijk aan ontstaat in steeds meer branches en organisaties de behoefte aan een effectieve Recruitment en HR-strategie.

Vasthouden van talent is de crux, Zijn vacatures eenmaal ingevuld, dan vertrekt 50% binnen ca. twee jaar en 15 procent zelfs binnen een jaar omdat de werkgever niet aan de verwachtingen van de kandidaat voldoet. Het hoge verloop kan ertoe leiden dat organisaties hun doelstellingen niet kunnen realiseren omdat de juiste expertise ontbreekt. Daarnaast gaat er onnodig veel geld verloren aan werving en selectie. Het is – uiteindelijk - toch de war on talent in alle hevigheid.

 

Missie & Visie

Iedereen iedere dag blij, daar staat Talent-House voor.

Wij hebben de passie om talenten te vinden, te ontwikkelen en in te zetten binnen organisaties waar ze optimaal kunnen groeien. Organisaties die gebruik maken van de juiste talenten zijn de succesvolle organisaties van de toekomst. Talenten zijn leeftijdloos, iedereen die wil groeien is een talent.

 

Onze werkwijze

Talent House staat voor een open en transparante houding naar onze partners. Wij zetten in op beleving en interactie en op durf. Lef en creativiteit. Kenmerken die ook passen bij de Talenten en die wij graag aan onze partners overbrengen om optimaal aan te sluiten bij wat de Talenten verwachten van een organisatie en van hun loopbaanontwikkeling. Onze dienstverlening richt zich zodoende op zowel de aanbod- als de vraagkant van de arbeidsmarkt.

Onze diensten

Talent-Search

 

Schaars talent vinden, start met de positionering van uw organisatie. Employer branding is vervolgens een essentieel onderdeel van de werving van Talent.  In de veel te krappe vijver van talentvol personeel zal u zich als merk op de arbeidsmarkt nog meer moeten onderscheiden van de concurrenten op de arbeidsmarkt. Talent House weet de talenten die bij uw organisatie passen te vinden. Daaraan gaat een professionele intake vooraf, zodat wij een goed zicht hebben op uw cultuurwaarden en verwachtingen. Daar waar gewenst kunnen wij van ook van advies voorzien om uw organisatie optimaal op de verwachtingen van de nieuwe generaties talenten in te richten.

Ons doel: Uw HR- strategie  en –uitvoering sluit optimaal aan bij de verwachtingen van de Talenten!

 

Talent-Academy

 

De Talent Academy ondersteunt je bij de verdere ontwikkeling van jouw competenties en het behalen van jouw ambities.  Je kunt je meer specialiseren in je huidige baan of groeien in een andere rol of een naar een volgend niveau. Bij Talent House  vinden we dat ontwikkelen méér is dan het volgen van een training. De Talent Academy biedt daarom niet alleen relevante opleidingsmogelijkheden, maar ook passende praktijkervaringen. We kijken naar de inhoud van het vak en de competenties waarover je moet beschikken in je huidige of toekomstige functie.

 

Talent-Pool

 

Het kan de (recruitment)strategie van een organisatie zijn om voor sommige functies te beschikken over een pool van geschikte, passende en talentvolle kandidaten. Hierdoor verkleint de organisatie het risico op het lang vacant hebben van vacatures en vergroot de organisatie de kans op een succesvolle inhuur. Talent House faciliteert voor uw organisatie een externe pool. Talenten die u snel en adequaat tijdelijk en vast kunt inzetten.  U krijgt toegang tot onze database en kunt menu gestuurd eenvoudig zicht krijgen op de beschikbaarheid. De Talenten die bij ons zijn ingeschreven zijn allen getest en voorzien van een competentieprofiel. Zowel voor tijdelijke als voor een meer structurele inzet kunnen wij u alle HR-diensten verlenen tot en met payroll. Overname van tijdelijk ingezette talenten is onderdeel van ons aanbod.

 

Talent-Move

 

Loopbaanontwikkeling is niet meer weg te denken in een arbeidsmarkt waar door voortdurende dynamiek elke werknemer zich continue moet aanpassen aan de veranderende eisen en behoeften van werkgevers. Flexibilisering van de arbeidsmarkt en technologische ontwikkelingen van arbeid maken werk en loopbanen onvoorspelbaar. Dit maakt dat iedereen die zich op de arbeidsmarkt (gaat) begeven, zich bezig zal moeten houden met loopbaanontwikkeling.

De perceptie en waardering over je baan wordt sterk bepaald door de inhoud, de omstandigheden en de interactie met je werkomgeving. Is er nog voldoende uitdaging? Ontwikkel en leer je nog? Kun je ‘je ei kwijt’? Krijg je naast geldelijke beloning ook waardering die je verdient? Voeg je iets toe en maak je verschil? Is het zinvol wat je doet?

 

Ons team

job@talent-house.nl

06-30254516

Job van Burik

piet@talent-house.nl

06-38822600

Piet Priemis

Na een succesvolle carrière bij de Koninklijke Luchtmacht en Mercuri Urval is Piet Priemis sinds 2008 ondernemer; oprichter en eigenaar van Talent-House. Talent-House is een adviesorganisatie die zich richt op het effectiever maken van bedrijven en non-profit organisaties middels het ontwikkelen van Human Talent. Piet is een ervaren assessor op het gebied van leiderschap. Hij brengt samen met zijn collega's  in kaart waar sterktes en zwaktes zitten, wat je arbeidsmarkt- en charismaprofiel is en hoe je deze kennis positief kunt inzetten.

 

 

Binnen het team van Talent-House is Job van Burik actief als recruiter. Getraind door een grote Britse speler in de werving en selectie wereld behandelt hij onze rekruterings opdrachten. Gebaseerd op het grote netwerk richt hij zich op verschillende segmenten. De klant wordt nauw betrokken bij elke stap van het wervingsproces en wordt veelvuldig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen hierin. Door deze aanpak krijgt de klant beter inzicht in de arbeidsmarkt, professioneel advies en een kandidaat op maat.

 

jaap@talent-house.nl

06-23642675

Jaap van Oel

info@talent-house.nl

06-38822600

Camille van

Teeseling

Inmiddels beschik ze over meer dan 20 jaar ervaring als dienstverlener in alles wat met in-, door- en uitstroom van personeel heeft te maken. Ervaring in het leiden en begeleiden van teams en managers. Werkzaam binnen grote multinationals, maar ook binnen het MKB. Evenals ervaring in het op persoonlijke wijze werken met kandidaten. Haar kracht zit in communicatie en goed kunnen schakelen op alle niveau's. Met een open houding en goede vragen door dringen tot de werkelijke behoefte of vraag. Ze is altijd geïnteresseerd in de organisatie, de missie en doelstellingen, maar bovenal in de mensen binnen de organisatie of de mensen op zoek naar een nieuwe organisatie. Oprecht is ze geïnteresseerd in personen, wat hun beweegt en motiveert. Positief en creatief/constructief denken met een blik gericht naar de toekomst. Haar werkwijze is professioneel en zakelijk, met een menselijke insteek.

 

De rode draad in zijn loopbaan is het werken voor en met mensen. Zijn kennis van de arbeidsmarkt gebruikt hij om Talenten te ondersteunen bij hun volgende loopbaan stap. Daarvoor is het meer dan ooit nodig om je te onderscheiden en dus een eigen profiel te hebben. Jezelf beschouwen als je eigen merk en te weten wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en dat je blijft ontwikkelen en leren. De moderne zelfbewuste werknemer neemt zelf de regie voor zijn of haar eigen loopbaan in handen en past zich continue aan, aan de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Hij heeft het graag over Talenten, waarbij de ene persoon nog aan het begin staat van de loopbaan en focus zoekt en de ander die na een langer durend dienstverband of organisatie-ontwikkeling behoefte heeft om te herijken. Zijn ondersteuning en begeleiding stemt hij zodoende af op de fase waarin een medewerker zich bevindt.

 

Contact

BUNSINGLAAN 2A, 3709 JN ZEIST

 

Phone: +31 (0)6  388 22 600

Email: info@talent-house.nl

 

 

 

BERICHT VERSTUREN

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

 

© 2015 Isphere BV webdesign